Enerim office

Careers

Join our talented, passionate team! We're a good bunch of people with a shared goal to save the world – for real – by helping our customers make the transition from traditional power generation to a more sustainable, energy-saving, flexible energy system. If this sounds good to you, please check out the open positions and apply.

Enerim as an Employer

We value collaboration between teams and helping out colleagues, curiosity to develop and think out of the box, and commitment to give extra effort when needed. We put a lot of focus on developing the well-being of our people and creating a culture of learning.

We are proud of our new brand and identity and excited about the company’s new start with compelling offering - we search for the pragmatic and sustainable solutions in everything we do and want to nurture a trusting, supportive environment that empowers everyone to strive for their best.

We trust that our joint value basis will help us on our journey to become an international player in the energy domain: Trust, Quality, Curiosity, Care and SISU. The bigger the challenge, the harder we try!

We offer

Interesting job challenges and development opportunities, great colleagues and an inclusive work community, excellent health care, and benefits for lunch, sports, and culture.

Open positions

Enerim on ketterä ja edistyksellinen energiatalouden palveluntarjoaja ja edelläkävijä. Et ehkä vielä tunne uutta brändiämme, mutta koska meillä on yli 20-vuotinen historia energiatalouden järjestelmien toimittajana, olet saattanut tutustua meihin vanhalla nimellämme Empower IM. Työllistämme Suomessa lähes 230 työntekijää ja asiakaskuntaamme kuuluu noin 400 asiakasyritystä. Meidät tunnetaan dynaamisesta otteestamme sekä ainutlaatuisesta palveluvalikoimastamme.

Haemme Senior Full Stack -kehittäjää Ouluun vahvistamaan ammattitaitoista kansainvälistä integraatio-kehitystiimiämme.

Oulun yksikkömme yli 80 asiantuntijaa tukevat ja kehittävät asiakkaillemme monipuolisia asiakasjärjestelmiä ja sisäisiä työkaluja energiatalouden ammattilaisillemme. Pääasiassa tuotekehitys sijaitsee teknologiakylässä, mutta osa jäsenistä tekee töitä muualta käsin. Meillä on salliva etätyökulttuuri. Oulussa meillä työskentelee tuoteomistajia, kehittäjiä, testaajia, arkkitehtejä, asiantuntijoita ja tukihenkilöitä eri osa-alueilla luomassa digitaalisen energiatalouden tulevaisuutta. Olemme hyvässä vauhdissa, mutta haluamme edelleen parantaa tekemistämme. Teemme töitä intohimolla ja määrätietoisesti, mutta pilke silmäkulmassa.

Enerimillä tulijaa odottaa hyvin ammattitaitoinen tekijäjoukko ja jokainen uusi kollega toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi ja tuetaan mahdollisimman hyvin tehtävissä alkuun. Jokainen saa olla oma persoonansa ja meillä Oulussa kannustetaan mielipiteisiin ja keskusteluun. 

Tehtävästä: Kehitämme Enerimin tuotteita .NET ympäristön uusimmilla teknologioilla. Meille senioritason full stack kehittäjä tarkoittaa sitä, että sinulla on sen verran työkokemusta kertynyt jo ohjelmistokehityksen parissa, että .NET ympäristössä hallussa on sekä frontti että bäkki, sisältäen jonkin modernin web-kehitysteknologian (React, Angular, Vue, Aurelia). Senioriteetti on myös mielentila, eli kehitykseksi näkyy myös urallasi lähinnä tekemisessä, kokemusvuosien määrään emme takerru. Pystyt hyppäämään tekemiseen kiinni meille tullessasi, ja sukkuloimaan myös asiasta toiseen. Jaat mielelläsi osaamistasi kollegoille sekä haluat myös itse kehittyä työssäsi. 

Teemme työtä scrum-tiimeissä ja sprinteissä. Osallistut scrum-päiväpalavereihin ja sprinttien suunnittelu- ja katselmointipalavereihin. Vastaat vaatimusten teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta sekä laadunvarmennuksesta. Toimit oman tiimin lisäksi läheisessä yhteistyössä Enerim arkkitehtuuritiimin kanssa.

Osaaminen & stäkki: Toivomme sinulla olevan yllämainittua vahvaa kokemusta ja ymmärrystä ohjelmistokehityksestä sekä moderneista työkaluista. Osaaminen arkkitehtuurista, web-sovelluksista ja olio-ohjelmoinnista ovat myös vahvuuksiasi. Katsomme eduksi, mikäli jo hallitset azure-pilvipalvelut, verkkoratkaisuja, SQL tietokannat ja vanhempia ohjelmointikieliä kuten Visual Basic. Työssäsi tulet käyttämään seuraavia teknologioita ja työkaluja: C#, .NET Core, HTML, Javascript, CSS, SQL, Azure, Git ja Jira.

Arvostamme: positiivista asennetta, hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua kehittää itseäsi. Pärjäät meillä mainiosti rohkeasti eteenpäin pyrkivällä työotteella, etkä tyydy vain perusratkaisuihin, vaan haluat aidosti innovoida uutta. Sinulla on työhön soveltuva koulutus, ja kokemus vastaavista tehtävistä, etkä koe myöskään englannin kielen käyttöä ylipääsemättömänä haasteena. Tarjoamme tehtävän, jossa todella pääset vaikuttamaan niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemme käyttämiin järjestelmiin. Organisaatiossamme on matala hierarkia ja teemme työtä läheisessä vuorovaikutuksessa loppukäyttäjien kanssa, mikä mahdollistaa nopean päätöksenteon.

Rekryprosessi: Haemme ja haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana ja rekrytointia kanssamme edistävät Notarecin rekrytoijat. Mikäli haluaisit keskustella tehtävästä lisää ennen hakemuksen jättämistä, olethan yhteyksissä Notarecin Antti Männikköön numerossa 044-491 5588. Notarecin haastattelun jälkeen kutsumme sinut mahdollisesti tapaamaan Elektroniikkatien toimistollemme rekrytoivan esihenkilön sekä mahdollisesti tiimiläisiä ja HR:n edustajan. Tyypillisesti tapaamme ehdokkaita 1-2 kertaa, jonka jälkeen päätökset teemme nopeasti. Huomioithan, että ilmoitus voi poistua sivuiltamme ennen ilmoitetun hakuajan päättymistä, mikäli löydämme etsimämme henkilön.

Deadline:

Apply to position